Halkskydd

För säkerhet

Vårt program för halkskydd handlar om att skapa tydlighet och säkerhet. Säkerhet genom att produkterna håller högsta klass i både synlighet och greppegenskaper. Utbudet innehåller produkter med en mängd olika egenskaper för olika syften. Vi hjälper dig till rätt lösning för ditt behov av halkskydd och vi kan leverera på kort tid från egen produktion i Gnosjö.

 

Halkskydd för torra miljöer

Slitstarka och självhäftande tejper försedda med mineralkorn för maximal halkskyddseffekt. Produkterna är lämpliga för torra miljöer och finns i en mängd olika färger och färgkombinationer. De kan vara av finare eller grövre karaktär beroende på användningsområde. Produkterna är vädertåliga och står emot vatten, alkohol och rengöringsmedel. De hjälper dig att halkskydda produkter, platser och skapar även synlighet och tydlighet. 

 

Halkskydd för våta miljöer

Där vatten är allmänt förekommande såsom på båtar, i duschutrymmen etc, krävs produkter med gott halkskydd som är sköna att gå barfota på. De innehåller inga slipande material men har struktur som ger säkert grepp. Produkterna skapar säkra miljöer, släpper inte ifrån sig några partiklar och är mycket lätta att hålla rena.

 

Mjuka halkskydd

Vårt program av formbara, mjuka halkskydd känns sköna att gå på och ger ett mycket bra grepp. De är icke-slipande till karaktären och passar i utrymmen som tex restaurangkök som kan vara både våta och torra. Välj mellan många olika färger och strukturer beroende på vad du vill åstadkomma.